Costacker

Met Costacker wordt palletiseren een fluitje van een cent! 

Heb jij ook genoeg van al dat sleuren met dozen naar paletten? Ben jij daarom ook op zoek naar een oplossing die dat palletiseren een stuk sneller en makkelijker kan maken? Dan is onze Costacker precies wat je zoekt! Het is een innovatieve stapelrobot, ontwikkeld om op een snelle en efficiënte manier te palletiseren. De industrie of de locatie waarvoor je hem wil gebruiken, spelen geen rol: de cobot is modulair en dus makkelijk aan te passen aan verschillende factoren. De Costacker is de budgetvriendelijke oplossing bij uitstek.

 

Hoe gaat palletiseren met de Costacker in z’n werk? 

Het installatieproces van de cobot duurt ongeveer een dag. Als je de Costacker achteraf van plaats wil veranderen om te palletiseren is dat geen enkel probleem: hij rijdt moeiteloos rondt in productie en past vlot door de meeste deuren. Standaard kan hij tot 1,3 meter met stapelen, met lift erbij zelfs tot 2,2 meter.
 

Bespaar tijd, geld én ruimte met deze palletiser!

De stapelpatronen kun je makkelijk instellen en binnen een minuut al gebruiken. Daarnaast is de Costacker uitgerust met extra functies om aan al je noden te voldoen. Zo kun je een codelezer toevoegen als je werkt in de pharma- en/of voedingsindustrie: de lezer registreert dan welke doos op welk pallet staat, wat aggregatie vergemakkelijkt. Daarnaast kan de Costacker samen werken met personeel: de veiligheidsscanners zorgen ervoor dat de cobot zijn snelheid aanpast aan de omgeving. Zijn er geen mensen in de buurt? Dan werkt hij op volle snelheid. Als kers op de taart moet je je geen zorgen maken over mogelijke defecten: de Costacker brengt ons automatisch op de hoogte nog voor een probleem de kop op steekt, waardoor we meteen kunnen ingrijpen. 

Specificaties:

  • Draagt acht kilo (optioneel tot 20kg)
  • Stapelt twee meter hoog
  • Stapelt negen dozen per minuut
  • Is geschikt voor aggregatie
  • Kan verplaatst worden indien gewenst
  • Wordt geïnstalleerd op een dag
  • Voorspelt storingen
  • Geschikt voor voeding en farma

 

Wil jij onze Costacker een keertje zien palletiseren? 

Benieuwd om het zelf eens deze palletiser te proberen? Neem dan zeker contact met ons op om een gratis demo aan te vragen. We komen dan met Costacker tot bij jou zodat je zelf met je eigen ogen kunt zien hoe makkelijk palletiseren kan zijn. Als je na de test helemaal fan bent, laten we de Costacker met veel plezier wat langer bij jou.

 

Ook graag deze robot testen op je bedrijf?

Vraag nu een gratis demo aan.

Vermijd fouten bij het aankopen van machines en kies voor vooruitgang met de juiste investeringen. Dan wordt die kost van een machine echt een investering die binnen de korste keren is terugverdiend.

Download ons e-book