Over Provoost Automation

Provoost Automation is een flexibel en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in op maat gemaakte en geautomatiseerde producten.

Verder maken we ook volledig nieuwe stuurkasten voor machines, dit zowel voor nieuwe machines als voor een oude om deze een nieuw leven te geven.

Door onze ervaring met visiesystemen kunnen we ervoor zorgen dat een camera producten gaat controleren, zoeken of opmeten.
Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld producten op een transportband te lokaliseren of een geprinte datum te controleren. De toepassingen voor visiesystemen zijn eindeloos. 

Daarnaast zetten we ook robotten in bij onze projecten. Zo kan het lastige werk vermeden worden en kunnen handelingen sneller uitgevoerd worden. 

Vervolgens staan we steeds klaar met een 24h service om storingen op te lossen zodat jouw machine kan werken als je het nodig hebt.

Met een kleine investering kunnen bedrijven veel tijd en geld besparen. De wens van de klant wordt hoog in het vaandel gedragen. 

Ons team

Stijn Provoost

Zaakvoerder

Stijn@provoostautomation.be

Sven De Cock

Sales manager

Sven@provoostautomation.be

Sarah Absillis

Administratief medewerker

Sarah@provoostautomation.be

Vincent Porters

Automation Engineer

info@provoostautomation.be

Daan Olbrechts

Cobot engineer

daan@provoostautomation.be

Stijn Van den Brande

Automation engineer

stijnvdb@provoostautomation.be

Kris Baestaens

Robot engineer

kris@provoostautomation.be

Iets voor jou?

Project manager

info@provoostautomation.be

Interesse?

Robot Programmeur

info@provoostautomation.be

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie en persoonlijk advies.

Contacteer ons

Vermijd fouten bij het aankopen van machines en kies voor vooruitgang met de juiste investeringen. Dan wordt die kost van een machine echt een investering die binnen de korste keren is terugverdiend.

Download ons e-book