Controle van fles oriëntatie

We do not allow a bottleflip! Onze visiesystemen zorgen voor een perfecte productiecontrole waarbij de oriëntatie van flessen gecontroleerd wordt.

Visiesystemen maken voor een productiecontrole gebruik van een camera die zwart-witbeelden maakt van de flessen. Door middel van die beelden detecteert de machine de oriëntatie van een fles. Het visiesysteem is zodanig geprogrammeerd dat fouten in het productieproces tijdig gedetecteerd worden. De oriëntatie van de flessen wordt tijdens het proces op vier plaatsen geïnspecteerd door de visiesystemen. Gedraaide flessen worden in een mum van tijd gelokaliseerd en uit de machine geworpen.

Dankzij een dubbele productiecontrole door visiesystemen is het proces volledig fail safe! Het controleren van de oriëntatie van flessen kan zo zorgen voor een geheel foutloos proces.

 

Ook graag productie efficiënter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Ook graag productie efficiënter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Vermijd fouten bij het aankopen van machines en kies voor vooruitgang met de juiste investeringen. Dan wordt die kost van een machine echt een investering die binnen de korste keren is terugverdiend.

Download ons e-book