Janssen Pharmaceutica controle inhoud doos

Voor het bedrijf Janssen Pharmaceutica ontwikkelden we visiesystemen die de inhoud van een doos controleren op volledigheid. De verschillende producten worden in de doos gelokaliseerd en er wordt gekeken of alle noodzakelijke voorwerpen aanwezig zijn.

De visiesystemen die de inhoud van de doos inspecteren zijn uitgerust met een camera die zwart-wit beelden maakt van de producten in de dozen. Door middel van programmatie kan het systeem de producten lokaliseren en inspecteren. Op die manier is er zekerheid dat de inhoud van de doos compleet is en worden eventuele fouten vermeden.

Als het visiesysteem de inhoud van de doos gecontroleerd heeft en alle producten aanwezig zijn, zal de machine een signaal krijgen dat alles in orde is. Vervolgens kan de doos het verpakkingsproces verder doorlopen. Indien niet alle producten aanwezig zijn wordt de doos uit de machine geworpen.

Ook graag productie efficiƫnter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Ook graag productie efficiƫnter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Vermijd fouten bij het aankopen van machines en kies voor vooruitgang met de juiste investeringen. Dan wordt die kost van een machine echt een investering die binnen de korste keren is terugverdiend.

Download ons e-book