VR demonstratie

Aan de start van een het eindresultaat van een robotica-project nog ver weg. Een VR-bril kan hier een oplossing bieden. Dankzij een VR-bril kunt u vooraf al zien hoe uw installaties voor robotica er zullen uitzien binnen uw bedrijf.

Om onze klanten een goed beeld te geven van hun project, maken we bij Provoost Automation eerst een tekening in 3D. Zo kan de klant met behulp van een VR-bril de robotica-installatie al in detail bekijken, ook al staat de deze er nog niet. Het geeft de klant een beeld van hoe de uiteindelijke installatie eruit zal zien. Het is zelfs mogelijk om met de VR-bril de robotica al in actie te zien en een bewerking te zien uitvoeren.

Deze ervaring geeft klanten al een duidelijk beeld van de robotica dankzij de VR-bril. Bovendien kan het de klant geruststellen en kan het eventuele vraagtekens wegnemen.

Ook graag productie efficiƫnter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Ook graag productie efficiƫnter maken?

Ontdek hoe we jou kunnen helpen

Vermijd fouten bij het aankopen van machines en kies voor vooruitgang met de juiste investeringen. Dan wordt die kost van een machine echt een investering die binnen de korste keren is terugverdiend.

Download ons e-book